Kontorsstädning Stockholm

Rent på jobbet

Kontorsstädning

När man letar efter ett bra företag för lokalvård att använda i företaget gäller det att sålla ut agnarna från vetet. Det händer alldeles för ofta att städföretag har oengagerade anställda utan särskilt mycket erfarenhet som utför ett undermåligt jobb. Så ska det inte se ut när du betalar för en tjänst som är en väldigt viktig del av din verksamhet. 

Viktigt för trivseln

Att ha det snyggt och rent på kontoret eller i butiken har stor inverkan på trivseln och även på hälsan hos dina anställda. Det är viktigt att städningen blir ordentligt utförd på alla ytor och även att städningen inte blir ett störande moment i arbetsdagen. 

Välutbildade medarbetare

Vi har en väl uttänkt plan för detta och anställda som är måna om att anpassa sitt arbete så att det passar respektive kund. De har alla fått en ordentlig utbildning av oss både när det gäller städmetoder och kundbemötande. De får dessutom vidareutbildning enligt SRY:s kriterier (Städbranschens Rengörings- och Yrkesnämnd). Du skall kunna känna dig trygg med den eller de medarbetare som jobbar för dig och kunna ha en bra dialog. En bekant och trevlig person som finns där för dig och lyssnar på dina synpunkter.

Det är inte bara golvet i lokalen som ska rengöras utan självklart också mattor, inredning, fönster, gardiner, skrivbord och bänkar med mera. En professionell lokalvårdare följer en välplanerad struktur så att alla ytor hinns med och koms ihåg. När vi är klara ska din lokal kännas fräsch och vara skinande ren genomgående.

Kontorsstädning i Stockholm med miljöfokus

Dessutom tycker vi att du ska få en tjänst som värnar om miljön. Vi använder oss av ACT som är en städmetod för minimering/reducering av kemikalieanvändning när vi städar. Det är ett vattenbaserat rengöringskoncept där vi använder dukar gjorda av mikrofiber.

Metoden fungerar i både vått och torrt tillstånd. När vi använder torra dukar är det statisk elektricitet som drar till sig dammpartiklar och i vått tillstånd är det vattnets kapillärkraft som samarbetar med fibermaterialet. Vätskan drar åt sig smutspartiklarna och binds sedan mellan fiberytorna så att inget blir kvar på ytan som rengörs.

Det betyder att vi sällan behöver använda kemikalier – något som många allergiker annars brukar ha problem med. Metoden drar åt sig och behåller djurhår och dammpartiklar vilket även det hjälper till att minska allergibesvär.

I de fall där kemiska produkter trots allt måste användas, för att exempelvis få bort svårare fläckar, ser vi till att de är miljömärkta med Svanen, Falken (Bra Miljöval – Naturskyddsföreningen) eller annan godkänd miljömärkning.

Nästan 30 års erfarenhet

Vi bedriver ett kontinuerligt förbättringsarbete och är intresserade av återkoppling från våra kunder för att kunna bli ännu bättre. 

Med snart 30 års erfarenhet av städning av fastigheter och kontor samt hushållsnära tjänster i hemmiljö kan du lita på att du får en pålitlig partner som vill ge dig bästa möjliga städservice.

Kontakta oss för att få utmärkt kontorsstädning av din företagslokal i Stockholm!

Proffsig kontorsstädning gör skillnad. Boka en provstädning från Städhuset idag!