Kontorsstädning Stockholm

Rent på jobbet

Om oss

Städhuset slog upp portarna redan år 1988. Det betyder att vi har snart 30 års erfarenhet av städning - något som definitivt kommer dig som kund till nytta. Vår främsta målsättning har alltid varit att sätta kundens bästa främst. Då vi startade led städbranschen av svåra brister och vi ville bli ett företag som du som kund skulle kunna lita på. Det gäller självfallet även idag!

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet och erbjuder ett stort antal tjänster, inklusive bland annat kontorsstädning, trappstädning, städning av hotell- och konferensanläggningar samt hemstädning.

Hos Städhuset vill vi att våra anställda ska känna att det är de som bidrar till att erbjuda er kunder riktigt bra tjänster. Genom att aktivt utbilda och göra dem delaktiga i planeringen lyckas vi ligga i framkant. Vi läser av trender på marknaden och anpassar oss till dessa baserade på våra kunders önskemål.

Miljötänk, kvalitetscertifiering och flexibilitet får du på köpet när du beställer kontorsstädning i Stockholm från oss. Välkommen till Städhuset!

                         

Proffsig kontorsstädning gör skillnad. Boka en provstädning från Städhuset idag!